Rreth nesh

Universal Eye Hospital (Spitali Universal i Syrit), është një qendër ekselence e dedikuar shëndetit të syve. Ai është i pajisur me aparaturat më të fundit dhe një ekip kirurgësh okulistikë me shumë kualifikim dhe përvojë, qëllimi i të cilit është të sigurojë një kujdes të përballueshëm për njerëzit në Shqipëri dhe vendet fqinje.
I lokalizuar në Tiranë, kryeqyteti i Shqipërisë, Spitali Universal i Syrit është i vendosur në një ndërtesë moderne që përfshin një sipërfaqe prej 900 metrash katrore. Ai është i pajisur me pajisjet e fundit nga SH.B.A. dhe Gjermania. Ne ofrojmë trajtim kirurgjikal dhe mjekësor të klasit botëror, madje edhe për format më të ndërlikuara të sëmundjeve të syrit. UEH synon të sigurojë trajtimin më të fundit për kujdesin e syve “nën një çati”, duke kursyer kohën e vlefshme të pacientit në udhëtime jashtë vendit për trajtime ekspertësh për sëmundjet e syve.
Ne kombinojmë teknologjinë e sofistikuar me njohuritë se si të ekzaminojmë plotësisht shëndetin e syve tuaj. Kjo na lejon të vlerësojmë edhe kushte serioze që shpesh nuk paraqesin simptoma në fazat e tyre fillestare, por më të trajtueshme në këto faza. Ne jemi këtu për t’u siguruar që të gjitha pyetjeve tuaja u janë dhënë përgjigjet e sakta, kështu që ju të kuptoni plotësisht planin tuaj të trajtimit në secilën fazë
Ekipi ynë shumë profesional i ekspertëve, punon pa u lodhur për të përmbushur qëllimin e tij për të ofruar trajtimin oftalmologjik me cilësi më të lartë në rajonin e Ballkanit. Ne ofrojmë kujdesin më etik të syve që përputhet me standardet evropiane.
Në Spitalin Universal të Syrit, do të gjeni profesionistët e trajtimit të syve, të cilët kujdesen me të vërtetë për shëndetin tuaj dhe janë të përkushtuar të ofrojnë shërbim personal të jashtëzakonshëm për të gjithë ata që na vizitojnë.
Vizioni & Misioni
Qëllimi ynë është të ofrojmë kujdes gjithëpërfshirës, ​​me cilësi të lartë, me çmim të përgjegjshëm, dhe me përvojë më të lartë, në një mjedis mbështetës dhe miqësor për pacientët; duke rezultuar në rezultate superiore dhe një nivel të lartë kënaqësie për pacientët.