Rreth nesh

Universal Eye Hospital (Spitali Universal i Syrit), është një qendër ekselence e dedikuar shëndetit të
syve. Ai është i pajisur me aparaturat më të fundit dhe një ekip kirurgësh okulistikë me shumë
kualifikim dhe përvojë, qëllimi i të cilit është të sigurojë një kujdes të përballueshëm për njerëzit në
Shqipëri dhe vendet fqinje.

I lokalizuar në Tiranë, kryeqyteti i Shqipërisë, Spitali Universal findbride review i Syrit është i vendosur në një
ndërtesë moderne që përfshin një sipërfaqe prej 900 metrash katrore. Ai është i pajisur me pajisjet e
fundit nga SH.B.A. dhe Gjermania. Ne ofrojmë trajtim kirurgjikal dhe mjekësor të klasit botëror,
madje edhe për format më të ndërlikuara të sëmundjeve të syrit. UEH synon të sigurojë trajtimin më
të fundit për kujdesin e syve “nën një çati”, duke kursyer kohën e vlefshme të pacientit në udhëtime
jashtë vendit për trajtime ekspertësh për sëmundjet e syve.

Ne kombinojmë teknologjinë e sofistikuar me njohuritë se si të ekzaminojmë plotësisht shëndetin e
syve tuaj. Kjo na lejon të vlerësojmë edhe kushte serioze që shpesh nuk paraqesin simptoma në
fazat e tyre fillestare, por më të trajtueshme në këto faza. Ne jemi këtu për t'u siguruar që të gjitha
pyetjeve tuaja u janë dhënë përgjigjet e sakta, kështu që ju të kuptoni plotësisht planin tuaj të
trajtimit në secilën fazë

Ekipi ynë shumë profesional i ekspertëve, punon pa u lodhur për të përmbushur qëllimin e tij për të
ofruar trajtimin oftalmologjik me cilësi më të lartë në rajonin e Ballkanit. Ne ofrojmë kujdesin më
etik të syve që përputhet me standardet evropiane.
Në Spitalin Universal të Syrit, do të gjeni profesionistët e trajtimit të syve, të cilët kujdesen me të
vërtetë për shëndetin tuaj dhe janë të përkushtuar të ofrojnë shërbim personal të jashtëzakonshëm
për të gjithë ata që na vizitojnë.

Vizioni & Misioni
Qëllimi ynë është të ofrojmë kujdes gjithëpërfshirës, findbride review ​​me cilësi të lartë, me çmim të përgjegjshëm,
dhe me përvojë më të lartë, në një mjedis mbështetës dhe miqësor për pacientët; duke rezultuar në
rezultate superiore dhe një nivel të lartë kënaqësie për pacientët.