(English) Our doctors

Dr. Nishant Taneja

Drejtor i UEH.
Ekspert kirurgjikal i sëmundjeve të retinës.

(English) More

20

v

(English) experience

Dr. Nadon Qafa

Kirurg Oftalmolog
Specialist i Kornese dhe Kirurgjise Refraktive

(English) More

14

v

(English) experience

Dr.Jonida Dai

Kirurge Oftalmologe Oftalmopediatre dhe Plastikat Okulare

(English) More

14

v

(English) experience